02.12.2022 15.29

Kvar fredag skriv rådmann Terje Heggheim om veka som har gått i Kinn kommune.

No er nytt foreldreutval for barnehage (FUB) og foreldreutval for grunnskule (FUG) i Kinn kommune på plass.

Det er mykje som har skjedd på Havhesten sidan det stengte for renovering i oktober 2019. Opne bildeserien i artikkelen for å sjå kva som går føre seg!

Frå i år av vil du motta rekning på kommunale gebyr for eigedomsskatt, vassavgift, kloakkavgift, feieavgift og tilsyn på avløpsanlegg til nye tidspunkt. Rekning for renovasjon vil kome frå NoMil.

Kvar fredag skriv rådmann Terje Heggheim om veka som har gått i Kinn kommune.

Foreldra Monika Refvik og Thomas Lillerovde fekk sonen Odin den 3. januar i år. Vi gratulerer!

iVest Consult har fått oppdraget med å teikne nytt rådhus i Florø. Ordførar Ola Teigen og iVest Consult v/ Albert Frøyen har no signert kontrakt på oppdraget.

Driv du med dans, musikk, skapande skriving, visuell kunst, sirkus, teater eller noko anna innan kultursjangeren så kan du søkje på Drømmestipendet. Det er rektor i kulturskulen som nominerar og vi ønskjer å få inn interesserte søkjarar på e-post til kinn-kulturskule@kinn.kommune.no innan søndag 19. januar.

Legevaktorganiseringa er uendra i Florø og Måløy etter etableringa av Kinn kommune.