Aktuelt

25.05.2022 08.32

Aktuelt

Har du eit kulturhus du treng pengar til? No nærmar det seg fleire fristar for å søke midlar til kulturhus, forsamlingslokale eller scener. 01. mars er fristen for å sende søknad til kommunen for å få støtte gjennom staten si desentraliserte ordning for tilskot til lokale kulturarenaer.

Måndag besøkte rådmann Terje Heggheim og kommunalsjef for innovasjon og utvikling Kristin Maurstad utdanningsmiljøet i Måløy.

Kvar fredag skriv rådmann Terje Heggheim om veka som har gått i Kinn kommune.

I dag hadde Kinn kommune møte med Merkur og dei fem nærbutikkane i Merkurprogrammet: Svanøy, Askrova/Tansøy, Stavang, Rognadsvåg og Batalden.

Kvar fredag skriv rådmann Terje Heggheim om veka som har gått i Kinn kommune.

No er nytt foreldreutval for barnehage (FUB) og foreldreutval for grunnskule (FUG) i Kinn kommune på plass.

Det er mykje som har skjedd på Havhesten sidan det stengte for renovering i oktober 2019. Opne bildeserien i artikkelen for å sjå kva som går føre seg!

Frå i år av vil du motta rekning på kommunale gebyr for eigedomsskatt, vassavgift, kloakkavgift, feieavgift og tilsyn på avløpsanlegg til nye tidspunkt. Rekning for renovasjon vil kome frå NoMil.