Ingen nye koronasmitta person i Kinn det siste døgnet (oppdatert 22. januar 2021).
22.01.2021 08.21

Aktuelt

I samband med høyring på nye opptaksområde for Stavang og Steinhovden skulekrins, inviterer vi til folkemøte på Stavang og Steinhovden skule.

Kvar fredag skriv kommunedirektør Terje Heggheim om veka som har gått.

Du treng ikkje vere åleine eller einsam. Vi har eit nytt tilbod til deg som vil kome i kontakt med nokon. Du kan sjølv bestemme kva du ønskjer å finne på.

Det siste døgnet har vi fått eit nytt smittetilfelle i Kinn. Dette er ein arbeidsinnvandrar i Florø. Vedkomande har vore i innreisekarantene, og har ikkje hatt nærkontaktar. Den smitta sit i isolasjon og det er ikkje risiko for vidare smitte i lokalsamfunnet.

Beredskapsleiinga i Kinn melder at elevane ved Florø ungdomsskule og Vågsøy  ungdomsskule møter som normalt frå onsdag 20 januar.

Kvar fredag skriv kommunedirektør Terje Heggheim om veka som har gått.

Vi minnar om: Har du forslag til kven som skal få Kinn kommune sin kulturpris, mangfaldspris, ungdommens kulturpris eller kultur- og idrettsstipend for 2020? Alle kan nominere kandidatar til prisane og stipenda.

Ved BUA i Måløy kan du låne utstyr som ski, skøyter og akebrett! Utstyrssentralen i Florø er midlertidig stengt grunna omorganisering.

Beredskapsleiinga kjem med nye driftstilpassingar fram til 18. januar.

Det er påvist 5 positive prøveresultat for koronasmitte i Kinn dei siste dagane. Dei positive prøvene er frå arbeidsinnvandrarar. Arbeidsgjevarar vert oppmoda om å få sine tilreisande arbeidarar testa ved ankomst til kommunen.