Ein ny koronasmitta person i Kinn det siste døgnet (oppdatert 19. januar 2021).
19.01.2021 08.10

Kvar fredag skriv kommunedirektør Terje Heggheim om veka som har gått.

Oppvekst- og kulturutvalet vedtok den 8.januar å legge ut kommunal forskrift for opptaksområde på høyring. Høyringsfristen er 3.februar.

Kinn brannvesen har vore ute og målt isen på dei ulike vatna i Måløy og Florø.

Delar av onsdag, torsdag og fredag i veke 1, og måndag 11.01, er Florø utan jordmorvakt.

Beredskapsleiinga i Kinn har vurdert stenging av Havhesten på nytt. Difor opnar Havhesten igjen i dag kl. 16.00.

Ein nærkontakt til eit tidlegare påvist smittetilfelle har fått påvist koronasmitte. Vedkomande har vore i karantene, og det er ingen grunn til å tru at det er smitte i lokalsamfunnet melder kommuneoverlege Jan Helge Dale.

Fyrverkeri - Unsplash.com

Det er politivedtektene som styrer kvar og når vi kan skyte opp nyttårsrakettane våre.

Fyrverkeri - Unsplash.com

Dette er beredskapsleiinga i Kinn si klare oppmoding for nyttårsfeiringa.

Dette seier folkehelsekoordinator Elisabeth Solheim og kommuneoverlege Jan Helge Dale.
-Så lenge du er frisk og følger smittevernråda, kan du trygt gå jule- eller nyttårsbukk.