15.06.2021 09.12

Aktuelt

Kommuneoverlege Jan Helge Dale og næringsorganisasjonane i Kinn inviterer til teamsmøte om status og spørsmål rundt Covid-19 i vårt område den 28. januar.

Du kan no søke om barnehageplass til nytt barnehageår som starter 16.08.2021 - søknadsfrist er 15. februar.

Kvar fredag skriv kommunedirektør Terje Heggheim om veka som har gått.

Du treng ikkje vere åleine eller einsam. Vi har eit nytt tilbod til deg som vil kome i kontakt med nokon. Du kan sjølv bestemme kva du ønskjer å finne på.

Beredskapsleiinga i Kinn melder at elevane ved Florø ungdomsskule og Vågsøy  ungdomsskule møter som normalt frå onsdag 20 januar.

Kvar fredag skriv kommunedirektør Terje Heggheim om veka som har gått.

Vi minnar om: Har du forslag til kven som skal få Kinn kommune sin kulturpris, mangfaldspris, ungdommens kulturpris eller kultur- og idrettsstipend for 2020? Alle kan nominere kandidatar til prisane og stipenda.

Beredskapsleiinga kjem med nye driftstilpassingar fram til 18. januar.

Oppdatering 12. januar:
Idrettsvegen i Måløy er opna igjen, melder brøytevakta.