24.09.2021 14.01

Tilskot til frivillige lag og organisasjonar - Kvalheim Kraft og Guleslettene Vindkraft

Klikk for stort bileteDu kan søke tilskot frå Guleslettene Vindkraft og Kvalheim Kraft. Du finn to ulike søknadsskjema i denne artikkelen.Først publisert: 24.03: Frivillige lag og organisasjonar kan søke om tilskot. Kvalheim Kraft er berre for Måløyregionen, og Guleslettene Vindkraft er berre for Florøregionen.

Frivillige lag og organisasjonar i Måløyregionen kan søke om tilskot frå Kvalheim kraft DA. Frivillige lag og organisasjonar i Florøregionen kan søke om tilskot frå Guleslettene Vindkraft AS.

Felles for tilskotsordningane

Felles for begge tilskotsordningane er at tilskotet ikkje skal gå til dagleg drift av lag eller organisasjon, men vere eit bidrag til større prosjekt som frivillige lag og organisasjonar ønsker å gjennomføre. Prosjekta skal fremje friluftsliv, fritidsaktivitetar og kulturtilbodet i kommunen.

Meir informasjon om tilskotsordninga og søknadsskjema finn du i søknadsskjemaet til kvar tilskotsordning nedanfor.

Søknadsfrist: 30. april 2021.

Søknadsskjema: Guleslettene Vindkraft

Søknadsskjema: Kvalheim Kraft