Har du fått faktura frå kommunen på kommunale avgifter?

Klikk for stort bileteVi har no sendt ut faktura på kommunale avgifter/ eigedomsgebyr for fjerde kvartal.

• Har du spørsmål om dei kommunale gebyra som vatn/avløp kan du ringe tlf. 91895998.
  • Har du spørsmål om eigedomsskatt kan du ringe eigedomsskattekontoret på tlf. 90362385 mellom kl. 12.30-15.00.
  • Treng du hjelp med betaling, utsetting eller kopi av faktura kan du ringe økonomiavdelinga på tlf. 57845030 mellom kl. 12.30-15.00.

På faktura kjem det typisk fram:

AB. GEBYR VATN -  Dette er fastleddet for vatn (kan samanliknast med nettleige straum).

FORBRUK VATN - Dette er forbruksleddet for vatn (kan samanliknast med straumforbruk).

AB. GEBYR AVLØP - Dette er fastleddet for avløp (kan samanliknast med nettleige straum).

FORBRUK AVLØP - Dette er forbruksleddet for avløp (kan samanliknast med straumforbruk).