15.06.2021 09.12

Gratis deltaking på sommaraktivitetar!

Klikk for stort bileteKanotur på TeigenFrivilligsentralane i kommunen tilbyr gratis deltaking på fleire sommaraktivitetar ved hjelp av midlar tildelt frå Bufdir. Tilbodet er i hovudsak for barn og unge, og det er deltakaravgift for dei fleste aktivitetane. For barn og unge i familiar med sosiale eller økonomiske utfordringar, kan dei også bli med gjennom støtte frå Bufdir.

For å sjå alle aktivitetane kan du besøke frivilligsentralane sine heimesider. I Florø kan du mellom anna vere med på fotballferie, segleskule og friluftsskule. I Måløy kan du mellom anna vere med på sommarcamp, fotballskule og camp og cup i lag med Operation Archery E-sport.

Ta gjerne kontakt med frivilligsentralane for meir informasjon.