08.03.2021 07.58

Folkemøte i Stavang og Steinhovden avlyst - vi kjem tilbake med nye tider.

Klikk for stort bileteI slutten av januar kan du delta på folkemøte om Stavang og Steinhovden skule. Kinn kommune, Frida Rogne

Ordførar har i samråd med gruppeleiarar i kommunestyret utvida høyringsfristen for opptaksområde til 30. mars 2021. Difor vert dette folkemøtet avlyst. Vi kjem tilbake med nye tidspunkt for møte.

Møtet er avlyst. Vi kjem tilbake med nye tidspunkt.

• Tid: Onsdag 3.februar kl. 17.30 – 19.30
  • Stad: Kinosalen i Florø kulturhus (Florø samfunnshus)

På grunn av gjeldande nasjonale smittevernreglar måtte dei tidlegare annonserte folkemøtene i Stavang og Steinhovden avlysast. Med dei gjeldande reglane kan møtet haldast i kinosalen med inntil 200 deltakarar i fastmonterte sete.

I samband med høyring på forskrift om opptaksområde er det ikkje krav om folkemøte, men vi ønsker å kunne gjennomføre det. I dagens situasjon, er difor å ta i bruk kinosalen i Florø kulturhus einaste moglege løysing.

Du som ønsker å delta melder dette til rektorane ved Steinhovden og Stavang skule innan tysdag 2.februar.

Møtet vil bli strømma på www.kinn.kommunetv.no.

Vel møtt!

Ordførar og kommunedirektør