15.06.2021 09.12

Følg med på Torgdagen 2021 på laurdag - direktesending

Klikk for stort bileteFølg med på Torgdagen 2021 - direktesending laurdag 12. juniLaurdag 12. juni er det direktesending av arrangementet Torgdagen 2021. Kinn kommune har tre innslag ut av 40 frå Vestland fylke.

Kinn kommune har med 3 innslag av dei 40 innslaga frå kommunane i Vestland fylke.

• Det blir ei helsing frå Ola Teigen
  • Gammen Mannskor og Bella Tango frå Florø
  • «Eg og Du og Vi To 1-2-3-4» med Julie Falkevik frå Måløy

Styret i Torgdagen og Kystkultur.no inviterer til ein digital og smittesikker versjon av Torgdagen med ein fire timar lang livestream-sending frå ein båtkortesje på Byfjorden i Bergen med MK Erkna som studiobåt Inkludert i sendinga vil det kome kulturelle innslag frå mange kommunar i Vestland fylke.

Les meir om arrangementet og finn lenke til direktesending hjå Kystkultur.no. Sendinga starter kl. 10.00 på laurdag 12. juni.