Drømmestipendet - stipend for barn og unge

Klikk for stort bileteDrømmestipendet er eit stipend for barn og ungeDriv du med dans, musikk, skapande skriving, visuell kunst, sirkus, teater eller noko anna innan kultursjangeren så kan du søkje på Drømmestipendet. Det er rektor i kulturskulen som nominerar og vi ønskjer å få inn interesserte søkjarar på e-post til kinn-kulturskule@kinn.kommune.no innan søndag 19. januar.

Frå drømmestipendet.no:
"Stipendordningen er et samarbeidsprosjekt mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Gjennom denne stipendutdelingen ønsker vi å synliggjøre kommunenes arbeid for barn og unge. Vårt håp er at Drømmestipendet skal være verdifull inspirasjon og et viktig bidrag til å oppfylle mange unge kulturutøveres drømmer."

Drømmestipendet er ei stipendordning frå Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping, som ønskjer å synleggjere kommunane sitt arbeid for barn og unge.

Meir informasjon finn du på Drømmestipendet si heimeside.